Over Optisol

OPTISOL™ is al vijfentwintig jaar specialist op het gebied van besturingen voor onder andere: Zonweringen, Rolluiken, Draai en schuifpoorten.

Voor een professioneel bedrijf op de markt van besturingen is het 'n eerste vereiste, voortdurend op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologie├źn, op zowel eigen vakgebied als in het vakgebied van de bouwwereld. Op basis van al deze kennis en onderlinge samenwerking ontwikkelen wij nieuwe, hoogwaardige producten die een continue kwaliteitscontrole ondergaan . Zo streeft OPTISOL™ ernaar, een optimaal, duurzaam product af te leveren.

Onze jarenlange ervaring en "up to date" kennis stelt ons in staat onze klanten een weloverwogen advies te kunnen geven, waarbij OPTISOL™ samen met u, of uw klant, zal bekijken hoe eventuele specifieke wensen tot een, op maat gemaakt eindproduct kunnen leiden.

OPTISOL™ heeft inmiddels de erkenning Elektrotechnisch Installateur en kan derhalve ook de complete installatie van de besturing voor u verzorgen. Daarnaast hebben wij de expertise om storingen aan niet door OPTISOL™ geleverde besturingen op te lossen.

Met OPTISOL™ heeft u alles onder controle.