Optisol Zonweringbesturing

Het besturen en bedienen van zonweringen is inmiddels zo geavanceerd, dat het lijkt alsof een gebouw naar behoefte een zonnebril op- of afzet, al naar gelang de intensiteit van de zon.
Dit proces maakt, naast zonnesensoren, ook gebruik van sensoren die regen, wind en temperatuur detecteren. Zo ontstaat een ragfijn samenspel tussen de weerelementen buiten en de moderne techniek binnen. OPTISOL™ zorgt ervoor dat dit proces blijvend feilloos verloopt.
 

Wij adviseren u graag over dat kleine, maar zeker niet te onderschatten onderdeel van uw gebouw: de intelligente zonwering en alles wat daarbij komt kijken. OPTISOL™ heeft inmiddels  vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van het besturen van zonweringen, dus u bent bij ons aan het juiste adres.
OPTISOL™ heeft inmiddels de erkenning Elektrotechnisch Installateur en kan derhalve ook de complete installatie van de besturing voor u verzorgen. Daarnaast hebben wij de expertise om  storingen aan niet door OPTISOL™ geleverde besturingen op te lossen.
Met OPTISOL™  heeft u de zon in de hand.
 

Zonwering besturingen producten

Project besturing (bedraad)

Automaat Optisol Commander

De OPTISOL™ COMMANDER is een automaat voor 1 t/m 4 gevels met diverse mogelijkheden waaronder:

Instellen windbeveiliging per

Zonweringbesturing Optisol PC220-2

De OPTISOL™ PC220-2 is één op één uitwisselbaar met de SOMFY of HALENCO RK-2 print

Een mogelijke

Project besturing (draadloos)

Consumenten besturing

ERA P

Draagbare radiografische zenders voor het bedienen van lichten en zonneschermen met ON-OFF functie en dimmer, ook voorzien van slider voor

TAG SYSTEEM TT2

Mindy TT, zeer compacte radiografische inbouwontvangers en -besturingseenheden compatibel met de zenders Nice van de Series Era en NiceWay. Beschermingsgraad